آموزش ایندکس کردن بکلینک‌ها و رپورتاژها به روش‌های عملی و جدید

ایندکس بکلینک‌ها و رپورتاژها
آنچه در این مقاله می‌خوانید...

یکی از برنامه‌هایی که مدیران وبسایت‌ها و سئومسترها برای افزایش کیفیت سئو خارجی پیاده می‌کنند، لینک سازی یا خرید بکلینک و همچنین خرید رپورتاژ (که املای صحیح آن رپرتاژ) است.
اما ایندکس کردن رپرتاژها و بکلینک‌ها بعضا به صورت خودکار انجام نمی‌شود یا اینکه بسیار با تاخیر انجام می‌شود که باعث می‌شود از برنامه ریزی که انجام داده بودید، عقب بمانید. به همین خاطر دنبال راهی می‌گردید تا آن را سریع‌تر و به صورت حتمی انجام دهید.

در این مقاله از ایندکس یار، که وظیفه انجام ایندکس سریع را بر عهده دارد، به شما راه‌ها و همچنین نکات بسیار مهمی را برای اولین بار معرفی می‌کنیم تا آن‌ها را رعایت کنید و شاهد ایندکس و حتی افزایش کیفیت بکلینک‌های خود باشید.

✅ ابتدا به چرایی نیاز به ایندکس شدن بکلینک و رپرتاژ را پاسخ می‌دهیم و سپس راه‌های افزایش کیفیت بکلینک‌ها را به شما توضیح می‌دهیم و در انتها راه‌های سریع ایندکس شدن بکلینک ها و رپورتاژها را معرفی می‌کنیم.

 

چرا نیاز به ایندکس کردن بکلینک‌ها و رپورتاژها داریم؟

پاسخ این سوال را با یک سوال به شما می‌دهیم، “چرا لینک سازی می‌کنید یا بکلینک یا رپرتاژ می‌خرید؟”
در این سوالی که پرسیده شد پاسخ شما به صورت کامل داده شد، شما برای افزایش کیفیت سئو خارجی اقدام به لینک سازی و دریافت سیگنال از سایت‌های دیگر می‌کنید تا اعتبار وبسایت خود را افزایش دهید.

با افزایش اعتبار وبسایت و همچنین کیفیت محتوای صفحات، شما می‌توانید رتبه‌های بالاتری در موتورهای جستجو کسب کنید و به هدف بیزینس خود که معرفی خدمات است یا افزایش فروش یا اصلا افزایش تعداد بازدید کننده، برسید.

✅ پس مرحله مهم بعد از لینک سازی، چه به صورت بکلینک از طریق صفحات پروفایلی یا رپرتاژ و … ، ایندکس آن‌ها می‌باشد.

 

کیفیت بکلینک‌ها را به چه صورت می‌توان افزایش داد؟

قبل از اینکه بکلینک خود را ایندکس کنید، حتما باید به کیفیت آن اهمیت دهید تا یک بکلینک باکیفیت دریافت کنید تا یک بکلینک معمولی که حالت اسپم گونه دارد و حتی ممکن است باعث دریافت امتیاز منفی برای وبسایت شما بشود.

پس همه این کارهایی که برای شما توضیح می‌دهیم را با دقت و حوصله انجام دهید.
توصیه دوستانه ما برای شما این است که به جای ساختن 50 بکلینک سریع و فوری، به طور مثال 20 بکلینک بسازید و برای کیفیت آن‌ها زمان بگزارید تا شاهد نتیجه مثبت آن‌ها باشید.

 

محتوای اختصاصی و کاربردی برای رپرتاژهای خود تولید کنید

این که فکر کنید رپرتاژ را با هر متن دلخواه یا کپی شده ای نوشته و منتشر کرده و لینک خود را داخل آن قرار بدهید، می‌توان گفت که هیچ ارزشی ندارد (یا ارزش بسیار کمی دارد) و در طولانی مدت حتی شاهد تاثیر منفی آن خواهید بود. زیرا الگوریتم‌های گوگل همواره در حال پیشرفت هستند.

ابتدا موضوعی که می‌خواهید درباره آن رپرتاژی منتشر کنید را انتخاب کنید، سپس بررسی کنید از بین سایت‌هایی که در نظر دارید برای انتشار انتخاب کنید، کدام یک صلاحیت این محتوا را دارد؟
خب برای این کار سرچ کنید، ببینید آیا موضوع وبسایت مناسب رپرتاژ شما است؟ اگر است، رفتار کاربران آن سایت را بررسی کنید!
محتوای خود را طوری تولید کنید که مورد نیاز کاربران وبسایت انتشار دهنده رپرتاژ شما باشد و یک ارزشی خلق کند تا کاربران با دقت و حوصله محتوای رپرتاژ شما را بخوانند و حتی وارد سایت شما بشوند.

پس در رپرتاژهای خود هیچوقت به فکر انتشار محتوا نباشید، به فکر خلق ارزش برای کاربران سایت رپورتاژ باشید تا مطلب شما مورد استفاده قرار بگیرد. این کار برای گوگل بسیار ارزشمند می‌باشد.

🔥 اما یک راه تقلب هم به شما می‌گوییم تا کیفیت رپرتاژ را افزایش بدهید!
حتما از هر چند روز، یکبار به صفحه رپورتاژ رفته و در قسمت نظرات، یک نظر مرتبط با محتوا منتشر کنید. این کار شما معجزه می‌کند، زیرا نظرات جدید به معنی تعامل بیشتر کاربر با صفحه و همچنین به معنی بروزرسانی محتوای صفحه در نظر گوگل حساب می‌شود.

 

افزایش کیفیت بکلینک‌های پروفایلی

خیلی از کاربران فکر می‌کنند همین که وارد یک سایتی شدند و داخل آن ثبت نام کردند و لینک خود را داخل پروفایل گذاشتند، کار تمام است.
حالا از شما یک سوال می‌پرسم. یک صفحه خالی را در نظر بگیرید که فقط اسم شما و لینکی که داخل آن درج کرده‌اید قرار دارد، آیا این صفحه ارزشی خلق می‌کند؟ آیا یک صفحه خالی و اسپم به حساب نمی‌آید؟

جواب ساده است، این صفحات شاید به خاطر اعتبار سایت اصلی کمی برای شما امتیاز مثبت لحاظ کنند، اما این احتمال هم وجود دارد که اسپم شده و باعث امتیاز منفی شود.
پس راه حلی که به شما می‌گوییم را لطفا در صفحات پروفایلی خود به صورت کامل لحاظ کنید.

✅ در صفحات پروفایلی که می‌سازید، یک تصویر پروفایل آپلود کنید. تصویر می‌تواند لوگو سایت شما با یک بک گراند رنگی باشد.
✅ در قسمت bio یا description توضیحاتی در مورد سایت خود بنویسید.
✅ در قسمت آدرس شبکه‌های اجتماعی، آدرس شبکه‌های اجتماعی خود را حتما درج کنید. این کار اعتبار و با اصالت بودن وبسایت شما را نشان می‌دهد.
✅ اگر پروفایلی که ساختید دارای قسمت‌هایی مانند علاقه مندی‌ها یا مهارت‌ها بود، در آن‌ها کلمات کلیدی مرتبط با سایت و کسب و کار خود را درج کنید. با این کار صفحه پروفایل دارای کلمات کلیدی هدفمند و همچنین محتوا می‌شود و یک صفحه خالی به حساب نمی‌آید.
✅ اگر پروفایل شما قابلیت ارسال مطلب را دارد، در آن شروع به نوشتن کنید. یک مطلب 100 الی 600 کلمه‌ای می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در کیفیت پروفایل شما داشته باشد.

شما با رعایت کردن همه مراحل بالا، یک صفحه کامل و کاربردی را آماده کرده و زمانی که لینک سایت خود را در آن قرار می‌دهید، یک بکلینک با کیفیت از یک صفحه دارای محتوا دریافت می‌کنید.

 

افزایش کیفیت بکلینک‌های وبلاگی

به وبلاگ‌ها نیز همچون وبسایت خود ارزش و بها دهید، به سئو تکنیکال آن‌ها رسیدگی کنید.

✅ صفحات اصلی آن مثل تماس با ما، درباره ما، سوالات متداول و … را طراحی کنید.
✅ داخل آن‌ها محتوای اختصاصی یا حداقل نیمه اختصاصی درج کنید.
✅ برای محتواها نظر مرتبط درج کنید و به گفتگو در مورد مطالب بپردازید تا نزد گوگل ارزشمند به حساب بیایند.
✅ عکس و لوگو اختصاصی برای وبلاگ و مطالب آن در نظر بگیرید. شاید بگویید طراحی لوگو برای وبلاگ دارای هزینه بسیار بالا می‌شود اما چرا دنبال راه های ساده تر نیستید؟

یک اکانت سایت کنوا (Canva.com) تهیه کنید یک لوگو از طریق این سایت در عرض 10 دقیق طراحی کنید.
برای این کار یک اکانت پرو کانوا از سایت اکانت فا خریداری کنید که بسیار ارزان می‌باشد، سپس یکی از لوگوهای آماده در سایت کانوا را ویرایش کرده، رنگ جدید برای آن ست کنید، عنوان وبلاگ خود را با یک فونت ساده مثل Lalezar نوشته و خروجی از آن بگیرید.
به همین سادگی شما می‌توانید وبلاگ خود را دارای اعتبار و ارزش کنید.

 

چگونه می‌توان بکلینک‌ها و رپرتاژها را ایندکس کرد؟

یکی از راه‌هایی که برای ایندکس وبسایت خود استفاده می‌کنیم، ثبت آن در سرچ کنسول می‌باشد. اما ممکن است به سرچ کنسول سایت‌هایی که در آن‌ها بکلینک ساختیم یا رپرتاژ خریدیم، دسترسی نداشته باشیم.
در این صورت باید دنبال راه های فرعی باشیم که بعضا نتیجه بخش نیستن، اما می‌توانید با انجام همزمان چند مورد از آن‌ها به نتیجه دلخواه خود برسید.

❗️ یک نکته مهمی که است، بعضی سایت‌ها و صفحات پروفایلی که می‌سازید، قابلیت اتصال به گوگل آنالیتیکس را دارند، اگه بتوانید آن‌ها را به گوگل آنالیتیکس متصل کنید، می‌توانید به سرچ کنسول نیز متصل کنید، چون سایت‌هایی که به گوگل آنالیتیکس متصل شده اند، به صورت خودکار به سرچ کنسول نیز اضافه می‌شوند، فقط کافیست جیمیل هر دو آن‌ها یکی باشد.

 

اتصال وبسایت‌هایی که از آن‌ها بکلینک گرفته‌ایم به سرچ کنسول

بررسی کنید ببینید که وبسایتی که از آن بکلینک دریافت کرده اید، آیا قابلیت اتصال به گوگل آنالیتیکس یا سرچ کنسول را دارد؟
به طور مثال؛ sites.google.com را می‌تواند از طریق گوگل آنالیتیکس به سرچ کنسول متصل کرد و آن را ایندکس کرد.
یا وبلاگ‌هایی که می‌سازید، چه ایرانی باشند یا خارجی، فرقی ندارد، آن‌ها را به سرچ کنسول وصل کرده ایندکس کنید.

⚠️ شاید بعضی از این وبلاگ‌ها به علت داشتن سرور ایرانی یا کیفیت پایین، به خودی خود در سرچ کنسول ایندکس نشوند، به همین خاطر بعد از اینکه تنظیمات و تمیزکاری های وبلاگ خود را انجام دادید، آن را از api گوگل در ایندکس یار، ایندکس کنید.

 

درج کامنت در شبکه‌های اجتماعی برای ایندکس شدن بکلینک‌ها

درج کامنت با شئر کردن محتوا تفاوت دارد. برای درج کامنت، به طور مثال وارد توئیتر، فیسبوک، مدیوم، ردیت، ویرگول و … شوید.
دنبال محتوای مرتبط از افراد بسیار معروف باشید که جدیدا منتشر شده است.
به طور مثال اگر مطلب شما در مورد ارزدیجیتال است، به صفحه ایلان ماسک، یا صرافی بزرگ بایننس یا افراد بسیار مشهور شوید و زیر جدیدترین توئیت‌های آن‌ها، همراه با یک نظر، لینک صفحه‌ای که بکلینک شما در آن قرار دارد را درج کنید.
سعی کنید این کار و ترفند را در زیر توئیت‌ها یا پست‌های بیشتری انجام دهید تا نتیجه آن سریع تر باشد.

 

اشتراک گذاری صفحات بکلینک با یک محتوای کاربردی

یک محتوا در حد چند خط بنویسید و آن را در شبکه‌های اجتماعی همراه با لینک صفحه بکلینک خود منتشر کنید.
اگر در شرکت خود یا در جمع خود دوستان زیادی دارید، از آن ها بخواهید این مطلب شئر شده را لایک کنند و حتی نظری (کامنتی) برای آن درج کنند.
هیچ اثباتی برای این که لایک ها توسط گوگل شناسایی و ارزش دهی می‌شوند وجود ندارد، اما طبق تجربه ای که داشتیم، با این کار اهمیت آن مطلب شئر شده در شبکه اجتماعی، نزد گوگل افزایش پیدا می‌کند و حتی می‌تواند رتبه خوبی دریافت کنید.

شما می‌توانید حتی به پخش شدن لینک محتوای خود به صورت خودکار نیز منجر بشوید، کافیه در انتخاب هشتگ‌ها بسیار دقت کنید. زیرا سایت‌ها یا صفحاتی در این شبکه‌های اجتماعی مانند توئیتر هستند که به صورت خودکار از طریق هشتگ، توئیت‌های مرتبط را از طریق هشتگ شناسایی و ریتوئیت می‌کنند.

✅ پس دنبال این سایت‌ها باشید، آن‌ها را پیدا کنید، این سایت‌ها 2 مدل فعالیت دارند، یک سری به صورت ارسال مطالب از هشتگ‌ها به سایت خود هستند و چون محتوای مطلب را به صورت کامل کپی می‌کنند، لینک سایت شما را نیز درج می‌کنند و محتوای شما به صورت خودکار وایرال می‌شود.
نوع دوم نیز از شبکه اجتماعی به شبکه اجتماعی است، مثلا حساب‌های توئیتری جامعی هستند که تمامی مطالب با هشتگ #وردپرس را ریتوئیت می‌کنند و اتفاقا به خاطر پر مخاطب بودن، لایک و ریتوئیت مجدد زیادی هم دریافت می‌کنند.

همچنین در پینترست، به علت اینکه یک شبکه تصویری است، یک تصویر مرتبط بسیار زیبا و جذاب از شبکه های تصویری رایگان پیدا کنید، با کلمه کلیدی (Alt Title) و توضیحات مناسب درج کنید. زیرا بسیاری از کاربران این شبکه، تصاویر مورد علاقه خود را ذخیره می‌کنند و همین باعث وایرال شدن محتوای شما می‌شود.

✅ این مورد را در مورد چند موضوع مانند: سایت گردشگری با ارسال تصویر از مناظر بسیار خاص و زیبا، سایت موسیقی با تصاویر زیبا و با کیفیت از تصویر خواننده‌ها، سایت با موضوع تکنولوژی تست کردیم و بعضا ذخیره پین‌ها تا 100 مرتبه هم انجام شد. یعنی لینک ما در پینترست تا 100 مرتبه تکثیر شد.

 

درج لینک رپورتاژها در صفحه درباره ما سایت خود

داشتن یک صفحه درباره ما بسیار با کیفیت و پر محتوا، در بهتر به نظر رسیدن در نظر مخاطب و در نتیجه گوگل، تاثیر بسزایی دارد.
به همین خاطر برای صفحه درباره ما سایت خود بسیار اهمیت داده و زمان بگذارید. برای این کار در انتهای توضیحات صفحه، یک باکس ایجاد کنید و لیست سایت‌هایی را که رپرتاژ شما را منتشر کرده اند، با عنوانی مانند: رسانه‌هایی که به معرفی سایت (نام سایت شما) پرداخته اند، ایجاد کنید، یک عکس از لوگو سایت رپرتاژ قرار دهید و یک توضیح از کوتاه با همراه لینک به عنوان رپرتاژ درج کنید.

⚠️ ما در تستی که انجام دادیم، لینک به رپتاژ از قسمت درباره ما را به صورت نوفالو (No-follow) درج کردیم و رپرتاژ ما در رسانه مذکور، اعتباری خوبی دریافت کرد. حال شما نیز با توجه به تجربه و استراتژی خود می‌توانید در این مورد تصمیم گیری کنید.

 

استفاده از وبلاگ‌ها برای ایندکس سریع رپرتاژ و بکلینک

یک راه واسط و پر استفاده دیگری که خیلی از وبسترها و سئومسترها برای ایندکس از آن استفاده می‌کنند، درج لینک رپرتاژ یا بکلینک ساخته شده در یک وبلاگ مثل blog.ir است.
برای این کار، یک یا چند وبلاگ می‌سازند، به طور مثال 5 وبلاگ و آنها را در سرچ کنسول ثبت می‌کنند و سپس با درج محتوا و قرار دادن لینک رپرتاژ یا بکلینک در یک صفحه، از طریق سرچ کنسول اقدام به ایندکس صفحه می‌کنند و با این کار شانس ایندکس شدن بکلینک‌ها و رپورتاژها نیز افزایش پیدا می‌کند.

بسیاری از کاربران توجه کافی به کیفیت صفحاتی که ایجاد می‌کنند ندارد، به همین خاطر بعضا شاهد ایندکس شدن صفحات وبلاگی خود نمی‌شوند.
حتما سعی کنید کیفیت صفحات را ارتقا داده و برای آن‌ها محتوا و تصاویر مناسبی قرار دهید.

برای ایندکس سریع آن‌ها نیز می‌توانید از اتصال وبلاگ به api گوگل از طریق ایندکس یار استفاده کنید.

⚠️ توصیه می‌شود در هنگام ثبت وبلاگ‌هایی که ساختید به سرچ کنسول، از یک جیمیل متفاوت استفاده کنید.

 

نتیجه گیری در انجام ایندکس برای وبسایت، وبلاگ، بکلینک‌ها و رپرتاژها

در این مقاله سعی کردیم راه‌هایی که برای ایندکس رپرتاژها و بکلینک ها کاربردی می‌باشد را معرفی و توضیح دهیم و نکاتی بسیار خاصی که با رعایت آن‌ها، هم کیفیت بکلینک‌ها افزایش پیدا می‌کند و هم احتمال ایندکس شدن سریع آن‌ها افزایش پیدا می‌کند را توضیح دهیم.

✅ شما با رعایت مواردی که برای افزایش کیفیت صفحات گفته شد در سایت اصلی خود نیز می‌توانید شاهد بهبود کیفیت صفحات اصلی سایت، ایندکس سریع و حتی افزایش رتبه آن‌ها باشید.

امیدواریم از نکات این مقاله استفاده کنید و نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

 

آیا با api گوگل می‌توان بکلینک‌ها را ایندکس کرد؟

بله، بعضی از بکلینک ها با اتصال مستقیم و بعضی ها را با اتصال واسط از طریق وبلاگ‌ها به api گوگل، می‌توان ایندکس کرد.

آیا افزایش کیفیت بکلینک‌ها تاثیری در ایندکس آن‌ها دارد؟

بله، شما با استفاده از تکنیک‌هایی که گفتیم، کیفیت بکلینک‌های خود را افزایش دهید تا شاهد ایندکس سریع و تاثیر مثبت آن‌ها باشید.

indexyar

تیم محتوای ایندکس یار

این مقاله توسط تیم محتوای مجموعه ایندکس یار تهیه و به رایگان در اختیار عموم کاربران و بازدیدکنندگان وبسایت قرار می‌گیرد تا باهمدیگر شاهد پیشرفت وب ایرانی باشیم.

6 پاسخ

  1. مقاله بسیار جامع و کاربردی بود و نکات گفته شده در هیچ سایت دیگه‌ای گفته نشده بود و واقعا عالی بود و از شما ممنونم.
    یک سوال دارم، آیا استفاده از گوگل api در ایندکس، ضرری برای سایت یا وبلاگ ندارد؟

    1. عرض سلام و احترام خدمت شما

      خوشحالیم که براتون کاربردی بود و مورد استفاده شما قرار گرفت. مقالات دیگر وبلاگ ایندکس یار را حتما چک کنید، چون مقالات خیلی خاص و متفاوتی را منتشر کردیم و خواهیم کرد.
      نه اصلا، وقتی گوگل به صورت عمومی این سرویس را ارائه کرده، یعنی برای استفاده عموم آزاد هست و فراموش نکنید، تلاش گوگل همواره ارائه مطالب جدید و بروز برای کاربران است و نیاز است که محتوای جدید سریع ایندکس شوند تا گوگل بهترین نتیجه را برای کاربر ارائه کند و سرویس api گوگل این کار را به بهترین روش ممکن انجام می‌دهد.

      موفق و پیروز باشید

  2. سلام
    واقعا عالی بود. نکاتی بود که حتی توی دوره های سئو من ندیدم.
    خیلی خوبید.

    1. عرض سلام و احترام خدمت شما

      خوشحالیم که این مقاله مورد استفاده و رضایت شما قرار گرفته و از اینکه در کنار ما هستید، خیلی ممنونیم 🌹🌹

      موفق و پیروز باشید

  3. مقاله خیلی خوب و جامعی بود، من از ترفند پینترستی که گفتید استفاده کردم، عالی بود
    قسمت درباره ما رو هم تست کردم و بعد هربار گذاشتن لینک از طریق api ایندکس کردم و نتیجه خیلی خوبی داشت

  4. یکی از بهترین روش‌هایی بود که دارم استفاده می‌کنم. پشتیبانی بسیار حرفه‌ای و عالی دارید که نظیر اونو ندیدم. ازتون خیلی ممنونم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *