در این صفحه سوالات عمومی کاربران از ایندکس یار یا درج کرده و به آنها پاسخ میدهیم. در صورتی که پاسخ سوال خود را دریافت نکردید، حتما با پشتیبانی ارتباط برقرار کنید.
بله، پلتفرم ایندکس یار، رابطی بین شما (وبسایت، وبلاگ و شبکههای لینک سازی) و api گوگل می باشد و به راحتی شما را به Google indexing api متصل میکند.
در صورتی که وبسایت یا شبکه مورد نظر قابل اتصال به سرچ کنسول یا گوگل آنالیتیکس را داشته باشد، به راحتی قابل اتصال به ایندکس یار و api گوگل می باشد.
در صورتی که سایت شما از لحاظ ساختاری دارای اشکال فنی (مانند: مسدود نبودن رباتهای گوگل، استفاده نکردن از تگ noindex و …) نباشد، در عرض 1 الی 24 ساعت، صفحه مورد نظر ایندکس میشود.
به صورت تجربی برای وبسایتی با عمر 1 ماه و بدون اشکال ساختاری، بین 1 الی 4 ساعت شاهد ایندکس صفحات آن بودیم.
طبق مقالات منتشر شده در مراجع خارجی و داخلی و همچنین نظرات سئو مسترهای مطرح داخلی و خارجی، از طریق گوگل ایندکسینگ api میتوانید سرعت ایندکس صفحات خود را به شدت افزایش دهید.
بله، api گوگل فقط مختص به ثبت درخواست ایندکس نمی باشد و شما میتوانید درخواست بروزرسانی یا همان بازبینی صفحه (هنگامی که محتوای صفحه را آپدیت کرده یا تغییر دادهاید) و همچنین درخواست حذف صفحه از گوگل را نیز ارسال کنید.
ایندکس یار فقط یک ابزار آنلاین برای اتصال سایت شما به google indexing api میباشد و ایندکس شدن یا نشدن صفحات وبسایت شما بستگی به گوگل دارد و ایندکس یار نقشی در آن ندارد.
شما میتوانید با برطرف کردن اشکالات ساختاری وبسایت خود، نقش موثری در ایندکس شدن صفحات سایت داشته باشید.
ما به شما کمک میکنیم تا با جیمیل شخصی خود به api گوگل متصل شوید و سپس از طریق ایندکس یار فقط درخواست ایندکس/بروزرسانی یا حذف از گوگل را ثبت کنید.
ما در وبلاگ خود مقالات آموزشی مختلفی برای استفاده از ایندکس یار، ثبت سایت های مختلف در سرچ کنسول یا گوگل آنالیتیکس و همچنین آموزش سئو و نکات مورد نیاز برای ارتقا کیفیت وبسایت را منتشر میکنیم.
همچنین به شما در ساخت api شخصی و اتصال امن وبسایت خود به آن، راهنماییهای لازم را خواهیم کرد و تا آخرین مرحله در کنار شما خواهیم بود.